Zmaj i princeze ovog vikenda u Lutkarskom kazalištu u Mostaru

Višestruko nagrađivana predstava Zmaj i princeze biti će ovoga petka i subote u Lutkarskom kazalištu Mostar.

Termini su sljedeći:

Petak, 15. listopada u 18:00 sati i

Subota, 16. listopada u 11:00 sati.

Cijena ulaznice je 4 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 3 godine.

Budući da je broj posjetitelja ograničen trebate osigurati svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem službene facebook stranice, također svaki radni dan od 9 do 14 sati. 

Ovo je priča o odgajanju djece. Prije svega, upućena roditeljima, odgajateljima, a i djeci.
„To je priča o jednoj princezi i jednom zmaju! Prvo smo izmislili bajku, zatim je umjetnica osmislila lutke i scenografiju, skladatelj je osmislio glazbu, a ja s glumcima počeo probe. I baš kao u bajkama, naša je kazališna bajka osmišljena za tri dana. Ali nekako…nije nam se svidjela princeza Sunčica (izmislili smo joj to ime). Nije stvar da u svijetu ne postoje takve princeze, jednostavno smo željeli da ona bude malo drugačija. Uvjeravam Vas da u kazalištu nema ništa bolje od toga da jednu Princezu zamijenimo drugom Princezom, Princezom Veselkom. Zatim je u istoj bajci zamijenimo drugom i još jednom i još jednom…Nakon mjesec dana posla potpuno smo se zbunili. Nismo znali koja je princeza bolja od ostalih. Ali kako mi radimo u kazalištu, a kazalište je za Vas, poštovani mali i veliki gledatelji, predstavljamo Vam bajku o jednom zmaju i mnogo princeza, a Vi odlučite.“ 

Napomena: Rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništavaPosebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije