Željka Zovko: Svoje videouratke šaljite do 15. ožujka!

Svjesni činjenice da je nasilje svakodnevno prisutno u svim okruženjima i da sa sobom nosi teške posljedice u kratkoročnoj i dugoročnoj perspektivi razvoja djece i mladih, plesni studio B-Dance odlučio je reagirati i ove godine te nastaviti svoj projekt pod nazivom „Nasilju kaži NE“ povodom „Dana ružičastih majica“.

Više o samom projektu nam je otkrila gošća ‘Vijesti plus’, predsjednica plesnog studija, Željka Zovko.

Plesnim tutorialom plesni studio B-Dance poziva svu djecu i mlade da se pridruže i zajedno s njima zaplešu korake iz istoimene pjesme „Nasilju kaži Ne“, za koju su prošle godine snimili i edukativni video spot kako bi ukazali na važnost borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Vesela ekipa poziva sve da se priključe ovom projektu na način da naučite korake iz koreografije, snimite sebe ili svoje prijatelje kako izvodite koreografiju i istu snimku objavite na društvenim mrežama facebook ili instagram te označite plesni studio B-Dance i stavite haštag #nasiljukažiNE. Čekaju vas vrijedne nagrade plesnog studija, a snimke možete postavljati do 15. ožujka kada će biti nagradno izvlačenje.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije