Za atomsku atmosferu na 5. CMC 200 Slavonija festu pobrinut će se Atomsklo sklonište

Peti po redu, dvodnevni festivalski spektakl ovogodišnjim izdanjem obilježava i svoj mini-jubilej, a Slavonski Brod ponovno postaje središte glazbenih događanja.  Dva slavonska festivalska dana zadovoljit će i one najzahtjevnije, bez obzira na to volite li više plesne i zabavne note ili energične i žestoke gitarističke riffove. A atomsku atmosferu na festivalu stvorit će Atomsko sklonište, a Bruno Langer se prisjetio zadnjeg koncerta u Slavonskom Brodu. 

“Davno je to bilo, sjećam se točno datuma 8. prosinca, negdje iza rata i svirali smo u nekoj sportskoj dvorani te je s nama bio Alen Vitasović. Bilo je fantastično, atmosfera je bila atomska, a publika sjajna. Ovo je prostor Slavonije koji je rockerski nastrojen sve do Županje gdje su naša draga rock and roll braća iz Opće Opasnosti. Mi smo svi u jednoj misiji koja se zove rock and roll, a to nije samo glazba. Što bi rekao pokojni David Bowie, rock prestaje kada prestaje imati poruku, a poruka je uvijek vezana s emocijama, dušom i zato rock and roll ima u toj našoj misiji veliku vrijednost”ističe.

Tu poruku nosi i njihova rock himna “Treba imat dušu” koju znaju sve generacije. Ako spomenemo još i “Žuti kišobran” ili “Paklene vozače”, jasno je zašto ih publika, gdje god da dođu, dočekuje s ovacijama. U glazbi Atomskog skloništa dominiraju hard rock rifovi, s upečatljivim klavijaturama, sjajnim tekstovima pjesama i čvrstom produkcijom. Održavali su koncerte po Americi, a tri su im albuma objavljena upravo za američko tržište.
Atomsko sklonište ove godine obilježava 45 godina postojanja live albumom “Oni što dolaze za nama”. Upravo će festivalska večer u Slavonskom Brodu biti prikladna za pokazati ono što je bilo, što jest i što tek dolazi.

“Glazba je zvonka radost, dođite i veselite se s kupa s nama”, pozvao je Brođane i ostale Slavonce Bruno Langer, frontmen Atomskog skloništa.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije