„Vrijeme je za goste“ sa glazbenicom Darijom Ramljak

U emisiji „Vrijeme je za goste“ večeras gostuje Darija Ramljak, mlada pjevačica iz Međugorja, široj javnosti poznata po izvanrednim nastupima u showu ‘The Voice’ i „Supertalent“ gdje se plasirala u finale, zajedno sa sestrom Ana Marijom, s kojom izvodi duhovnu glazbu.

O spomenutim natjecateljskim programima, solo karijeri, klapskom pjevanju, radu u Moderna Music centru u Čitluku, ali i modnom dizajnu kojim se također bavi, večeras će govoriti u programu Radio televizije Herceg Bosne od 21,45.

U razgovoru sa urednicom i voditeljicom emisije Snježanom Delić najavit će i svoj novi materijal, koji uskoro stiže, nakon nedavno objavljenog singla ‘Trebam te, moj dobri anđele’, suradnje sa Franjom Kraljevićem, a posvećenom najmlađim žrtvama Domovinskog rata.

Ova samouka glazbenica privukla je veliku pozornost i snimanjem covera svjetskih hitova, ali i svojim izvedbama u „The Voice-u, gdje su njezine interpretacije najvećih hitova Olivera Dragojevića, Gibonnija i drugih, zabilježile preko pola milijuna pregleda.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije