Urnebesna komedija Andrije Miloševića ‘Idem putem pa zagrlim drvo’ 25. kolovoza u Herceg etno selu Međugorje

Poznati glumac i vrhunski komičar Andrija Milošević stiže u Međugorje u organizaciji agencije PRimera 25. kolovoza, gdje će na ljetnoj pozornici amfiteatra Herceg Etno sela odigrati urnebesnu komediju ‘Idem putem pa zagrlim drvo’. Početak predstave predviđen je u 20:30 sati. 

Monodrama ove glumačke zvijezde odmah je po izvođenju postala hit, a tome svjedoče rasprodane dvorane diljem regije.

Tekst za predstavu napisao je Miodrag Karadžić koji je do sada stvorio mnogo uspješnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić. 

‘Idem putem za zagrlim drvo’ priča je o sinu jedincu koji u 40-oj godini traži idealnu ženu za brak, a u tome mu pomaže, te vodi glavnu riječ njegova mama koja ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu kao njenom sinu bilo najbolje.

Njegovo je srce slomljeno zbog prve ljubavi, a mama pokušava da zaliječi bol raznim kandidatkinjama, te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao…

U prodaji je ograničen kontingent EARLY BIRD ulaznica za predstavu po cijeni od 15 KM za tribine, a nakon prodaje early birda cijena će biti 20 KM, dok se VIP ulaznice mogu kupiti po cijeni od 30 KM. 

Ulaznice su dostupne online u sustavu kupikartu.ba, na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i na recepciji Herceg etno sela u Međugorju. Sve informacije o predstavi pratite na društvenim mrežama organizatora.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije