‘U ponoć’ – uz Sandija Cenova i ovog Božića!

Glazbenik i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, Sandi Cenov, i ovih blagdana unosit će radost božićnom pjesmom ‘U ponoć’ koja vraća na uspomene prvih ljubavi u savršenom spoju romantike i veselja. ‘Jedne noći naprosto samo zažmirio i prizvao Božić i sve emocije koje nam to doba godine nosi – i dogodila se ova pjesma – ‘U ponoć’, rekao je Sandi.

Sandi Cenov stavlja svoj autorski potpis na glazbu i tekst, dok se za aranžman pobrinuo Mihael Blum, a cijela glazbena priča ima i svoj video spot. Kadrovi za ‘U ponoć’ snimljeni su na lokaciji Lovrana u kući Sandijevih prijatelja, a sve je zabilježila ekipa Hit Produkcije na čelu sa Hrvojem Banićem.  ‘Prvu ljubav pamti svatko, Božić, zima, snijeg, idila.. Oduvijek sam tvrdio da je božićno vrijeme najromantičnije doba godine, a ti su dani idealni da se čovjek zaljubi’, zaključio je Sandi.

Stoga uživajmo u glazbenoj čaroliji nepopravljivog romantika Sandija Cenova ‘U ponoć’ u ovim nadolazećim blagdanskim danima, a pjesmu možete, osim na službenom Youtube kanalu Hit Recordsa – https://youtu.be/sXJRtD6WNpo ,slušati i na glazbenim servisima poput Spotify-a, Deezer-a, Tidal-a, kao i mnogim drugim.  

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije