U petak obilježavanje Međunarodnog dana mladih u Mostaru

Udruženje za edukaciju i razvoj “Dignitet” u suradnji s Vijećem mladih Grada Mostara organizira obilježavanje Međunarodnog dana mladih u Mostaru u sklopu projekta „Misli, uči, odluči i poruči“, a tema za ovaj događaj je “O nama s nama”.

Obilježavanje Međunarodnog dana mladih biti će 12. kolovoza s početkom  u 10 sati  u prostorijama Gradske vijećnice, sala br. 101.

U prostorijama Gradske vijećnice će biti održana prezentacija koju su pripremili mladi i Panel diskusija. Mladi će razgovarat o položaju mladih u Gradu Mostaru, potencijalnim rješenjima i drugim relevantnim pitanjima.

Projekat “Misli, uči, odluči i poruči!” provodi se u okviru Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, koji financira Europska unija (EU) i sufinancira Grad Mostar,  a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Naime, Generalna skupština Ujedinjenih naroda 1999. godine donijela je rezoluciju o proglašenju Međunarodnog dana mladih, kojeg razna udruženja diljem svijeta obilježavaju raznim aktivnostima, a sve u cilju promocije njihovih znanja, vještina i sposobnosti.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije