U Lutkarsko kazalište stiže gostujuća predstava “Noć čarobnih pahuljica”

U Lutkarskom kazalištu Mostar ovoga tjedna publika će imati priliku pogledati gostujuću predstavu Malog teatra  “Noć čarobnih pahuljica” . 

Predstavu možete pogledati u Lutkarskom kazalištu Mostar 10. veljače (petak) u 18 sati i 11. veljače (subota) u 11 sati. 

O predstavi:

“Noć čarobnih pahuljica” je predstava o prijateljstvu, ljubavi i – malo čarolije! Dino i Iva, brat i i sestra dijele sobu i – igračke. Ili ne? Dino baš i ne voli dijeliti igračke. Ne voli se, zapravo, ni igrati sa svojom mlađom sekom. A čini se da i previše vremena provodi na mobitelu i pred televizorom. Što njegova sestra može učiniti da to promijeni? Iskoristiti čaroliju pahuljaste noći i pozvati u pomoć šašavog klauna Šiška i mudrog vilenjaka Vikija! 

“Noć čarobnih pahuljica”   je interaktivna, zabavna i poučna predstava Maloga teatra u kojoj mogu uživati najmlađi, oni malo stariji i još malo stariji! 

Tekst predstave potpisuje Tina Laco, a glume: Kristian Pandža, Ivo Krešić, Tina Laco, Nikolas Laco, Tea Pandža i – papagaj Piko! 

Cijena ulaznice je 4 KM.

Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da svoje mjesto osigurate rezervacijom putem naše web stranice lutkamo.com.

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništavaPosebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije