U Livnu održan koncert klasične glazbe, fantastični trio “Senso”

U dvorani Osnovne glazbene škole „Franjo S. Vilhar“ s početkom u 19:00 sati posjetitelji su imali priliku čuti divne note klasične glazbe. Na programu su bile arije iz opera, napolitanske solo pjesme, ciklus pjesama A. Borodina i druge poznate klasične numere. Koncert je završen izvedbom “Neka cijeli ovaj svijet” iz mjuzikla “Jalta, Jalta”.

Predsjednik turističke zajednice grada Livna i potpredsjednik HKD Napredak Podružnice Livno Nikola Periša pozdravio je posjetitelje, a gostima i uzvanicima druge večeri Livanjskog kulturnog ljeta 2022. poželio dobrodošlicu.

Dopredsjednik Središnje uprave HKD Napredak Miroslav Landeka zahvalio je na pozivu i dobrodošlici te izrazio zadovoljstvo što je Napredak u Livnu nakon više sedam desetljeća ponovno pokrenut i već ima kulturne aktivnosti. Ovom prigodom Miroslav Landeka je predsjednici Ines Kaić uručio dvije knjige Stari most – s mjesta događaja i fotografiju stećka s Napretkovog kalendara.

Nakon održanog koncerta zahvalama se pridružila i Ines Kaić, predsjednica podružnice Hrvatskog kulturnog društva (HKD) Napredak.

HKD Napredak Podružnica Livno

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije