U Konzum su stigli Morsovci – vesela morska ekipa u misiji očuvanja životne sredine

Veliki dječji program lojalnosti Morsovci započinje danas u Konzumu. Vesela morska ekipa plišanih likova Morsovaca stigla je u Konzum prodavaonice kako bi mališanima poslali važnu poruku o bitnosti očuvanja prirodne sredine s naglaskom na čiste vode i zaštitu vodenog životinjskog svijeta. Novi prijatelji mališana su ajkula Zubo, riba Coco, Toni Kornjačoni, Pingo Ringo, Morž Žorž, Krokodila i morski konjic Rosita.

U razdoblju od 30. kolovoza do 24. listopada u svim Konzum prodajnim objektima širom BiH kupci će moći sakupljati naljepnice koje im omogućavaju kupovinu omiljenog Morsovca po super cijeni, a kupovinu će biti moguće obaviti do isteka zaliha ili najkasnije do 7. studenoga. Kupci će dobivati naljepnice za svakih potrošenih 8 KM ili za kupovinu posebno označenih proizvoda partnera projekta. Projekat Morsovci istovremeno realiziraju Konzum Hrvatska i Idea Crna Gora, te je dodatna napomena za kupce da naljepnice koje vrijede za navedena tržišta nisu validni na tržištu BiH.

Sretni smo jer su Morsovci stigli u Konzum te će svojom misijom skrenuti pažnju na značaj očuvanja čistih voda i naše životne sredine. Mališani će kroz igru i zabavu s Morsovcima u svom ranom razdoblju odrastanja naučiti mnogo o važnosti brige o svome prirodnom okruženju. Vjerujemo da će interesiranje za Morsovce biti jednako dobro ako ne i bolje, nego što je to bilo prošle godine kada smo uz sličan mehanizam realizirali projekat Zdravoljupci koji je nadmašio sva očekivanja u pogledu potražnje za plišanim igračkama  i ogromne euforije koju je projekt izazvao među mališanima.” – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma BiH.

Druženje s maskotama veselih Morsovaca će biti jedan od važnih segmenata projekta zajedno s edukacijom mališana, te ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna u planu je da Morsovci obiđu više od 20 gradova širom Bosne i Hercegovine.

U sklopu projekta kreirana je specijalna edukativno-zabavna knjižica kao i Morsovci sveske za školarce, a sve je dostupno u Konzum prodavaonicama.

Više informacija o projektu Morsovci potražite na www.konzum.co.ba.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije