U Konjicu otvorena preuređena dm prodavnica: Popust od 15% na ukupnu kupovinu

Na adresi Maršala Tita bb u Konjicu otvorena je preuređena dm prodavnica u kojoj kupce očekuju ekološki prihvatljivi proizvodi i organska hrana, proizvodi za bebe i djecu, prirodna kozmetika, make up te proizvodi za njegu tijela i održavanje domaćinstva.

Na dan otvorenja svi kupci su prilikom kupovine na poklon dobili dm ceker, a za kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više dm je pripremio mali znak pažnje. Kupci čiji je iznos računa bio 60 KM i više na poklon su dobili dm peškir. Osim navedenih pogodnosti, u periodu od 22.9. do 24.9.2022, svim kupcima će ukupan potrošeni iznos biti umanjen za 15%.

Uručena donacija u vrijednosti od 3.000 KM Udruženju „I” iz Konjica

Početak rada preuređene prodavnice dm je obilježio i društveno odgovornim djelovanjem uručivši donaciju u vrijednosti od 3.000 KM lokalnom Udruženju roditelja djece i omladine s cerebralnom paralizom i ostalim teškoćama u razvoju „I” Konjic.

„Udruženje „I“ aktivno djeluje dvadeset godina i trenutno broji 85 članova. Kroz svoje aktivnosti, zalažemo se za poboljšanje kvaliteta života djece i mladih s poteškoćama u razvoju te nam je cilj uspostaviti dnevni centar u kojem bi svakodnevno radili na poboljšanju govora, motorike i zdravstvenog stanja generalno. Zahvaljujući donacijama naše Udruženje svakodnevno pomaže roditeljima oboljele djece i skrbi ih s različitim potrepštinama, a ovu vrijednu donaciju od dm-a iskoristit ćemo za kupovinu prehrambenih i higijenskih paketa“, rekao je Amir Nuhić, predsjednik Udruženja roditelja djece i omladine s cerebralnom paralizom i ostalim teškoćama u razvoju „I” Konjic.

Donaciju je uručila menadžerica prodajnog područja Edisa Lačić koja je izrazila veliko zadovoljstvo što je kompanija dm u prilici da podrži lokalnu zajednicu: „Ulaganjem u unapređenje asortimana te ambijenta i ugođaja naših prodajnih objekata, nastojimo održati i povećati zadovoljstvo kupaca. U preuređenoj dm prodavnici kupci sada mogu kupovati u ugodnijem ambijentu, gdje ih očekuju bogata ponuda kvalitetnih proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama i brojne pogodnosti koje ostvaruju uz dm active beauty program lojalnosti i digitalnu karticu. Posebno nas veseli što smo prilikom otvorenja i ove preuređene dm prodavnice dali doprinos lokalnoj zajednici. Odlučili smo podržati rad Udruženja koje pruža podršku oboljeloj djeci i njihovim roditeljima koji se suočavaju s različitim izazovima. Briga o zdravlju jedna je od temeljnih

vrijednosti koje dm njeguje pa u skladu s tim nastojimo da kroz različite aktivnosti osnažimo lokalnu zajednicu“, poručila je Lačić.

Vrijedna nagradna igra

Kompanija dm svoje kupce će obradovati i nagradnom igrom koja će trajati sedam dana, do 29.9.2022. Svi koji budu sudjelovali imaju mogućnost da osvoje Gorenje frižider side by side, mobitel Xiaomi Redmi 9C + dm poklon paket te 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u Konjicu, na adresi Maršala Tita bb, je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, dok je nedjeljom dm prodavnica na ovoj adresi zatvorena.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije