U devet kućica naći će se i slatko i slano – evo što će se sve moći kušati u adventskim kućicama u Čapljini

U Čapljini pravo blagdansko ozračje počinje svečanim otvaranjem Adventa 16. prosinca na Trgu kralja Tomislava, te vam ovim putem donosimo ponudu s naših adventskih kućica.

U devet raznolikih kućica naći će se slatke i slane delicije koje će zadovoljiti i najinstančanija nepca,a imena kućica i njihovu ponudu donosimo u nastavku teksta:

1. Gastro kućica Adventus
-kod Šaleta i ekipe kućica je zamišljena kao mjesto vrhunske domaće klope, domaćih pića i prije svega ugodne prijeteljske atmosfere. „ Svakog dana ćemo pripremati tradicionalni starinski podvarak sa kobasicama i špekom i dnevne platice za mezu. Pored toga svih šest dana Adventa na meniu će biti jedno dnevno jelo u ponudi kao što su vojnički grah, sarma, toć i sl.“ poručuju nam iz Adventusa.

2. Gurmanska kućica kod Šaće
I ove godine naš Franjo poznatiji kao Šaća na Adventu priprema razna jela za degustaciju, u ponudi ima jela sa roštilja , te raznovrsnu ponudu pića.
Te poziva sve posjetitelje da kušaju njegova jela sa roštilja.

3. Sami u kućici
Bruno, Jelča i ekipa svoju gastro ponudu su zamislili u vidu proizvoda vezanih uz Božićno-novogodišnje praznike iz koje izdvajaju: roštilj, razne vrste kobasica, burgere, fritule, churrose, tradicionalni hercegovački ćupter, kolači, kuhano vino, kuhani gin, asortimana čajeva, prirodni domaći likeri, asortiman zdravih domaćih sokova, te su se pobrinuli da u ponudi imaju bezglutenske i veganske proizvode. Uz gastro ponudu pripremili su i dodatni sadržaj kao što su kratki kviz znanja za gratis piće, prezentaciju ljekovitih svojstava raznih domaćih likera i showcooking.

4. Naša priča
Vesela ekipa iz kućice „Naša Priča“ je i ove godine s nama, ove godine iz ponude izdvajaju uštipke, mezu, roštilj, razna kuhana jela (čorbanac, sarma i sl.) i nadaleko poznate kobasice pod nazivom Djevojački san. „ Dođite i uvjerite se u našu sposobnost kuhanja“ poručuje nam ova vesela ekipa.

5. Advent kod Ilinke i Čabe
I ove godine vesela lica Ilijane i Bojana željno Vas iščekuju. Nadajući se kako će tradicionalno postati dio našeg Adventa u Čapljini, pripremaju tradicionalno jelo „Ćeškek“ za kojeg se prošle godine tražio tanjur više. Dašak modernog unose kroz jelo „Pulled pork tortilla“. Djecu će razveseliti slatkim vaflama.
„ Biti će tu i bunceka, ne brinite, samo dođite da zajedno nazdravimo uz čašicu domaćeg vina („samo gazali“). Nećemo vam sve otkriti, nek to bude naša mala tajna“- poručuju Vam.

6. Božićna čarolija
Na Adventu u Čapljini s kućicom „Božićna čarolija“ doživi svoju čaroliju. Zvonimir Đorđić sa svojom ekipom upotpunjuje čaroliju Adventa. Naše sadv već poznate fritule tu su i ove godine, a da bi Advent bio još slađi, u ponudi imamo i palačinke. Za ljubitelje slanih jela imamo nekoliko vrsta kobasica. A da bi ugođaj bio potpun, između raznog pića kojeg nudimo izdvajamo, kuhano vino i kuhani gin.

7. Juliška
„Kad se sjetim ja, moja Juliška…“- Juliška je znana svima medena, zlatna i slatka. Naša Tanja uz puno ljubavi i volje u kućici pod nazivom „Juliška“ sprema razna slatka i slana jela. Te pozivaju sve posjetitelje da ih posjete i probaju okus tradicije uz welcome drink julišku.

8. Advent kod Alena
„Sve bi dao ja za nju jednu malu fritulu“. Palačinke sa Nutellom Alenovih ruku djelo za njeg´ znaju čak i šire sa Jadranske obale nam mile. Tornado i Corn dog ima nešto za svakog, a nećete ostati ni žedni bit´ će kuhano vino i razni likeri.

9. Chef´ s house
Uljepšajte sebi ovo adventsko vrijeme i uživajte u hrani prigodnoj ovom zimskom vremenu koju pripremamo samo za Vas. Uz dobru ekipu i zabavu počastite se nekim od naših jela, kuhanim vinom, ginom i dobra atmosfera neka potraje u našaj adventskoj kućici.- poručuje nam ekifa iz Chef´ s house.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije