Tram 11 nakon 22 godine izbacio novi album

Točno 22 godine nakon njihovog posljednjeg albuma Vrućina gradskog asfalta izašao je novi album dvojca Tram 11.

Album se zove Jedan i jedan, a koliki je interes nastao, najbolje govori informacija da je prva edicija rasprodana već u pretprodaji, javlja Index.hr.

Album Jedan i jedan odiše tematikom i metaforama današnjice. Album je najavljen još u lipnju 2020. godine pjesmom “Jebo sliku svoju”, a nakon toga došla je i pjesma “Uhićen”. Cijeli album nosi 14 pjesama i 5 intra – skitova. U pjesmi “Potez lovca” gostuju Nered & Stoka, a u “Upadu u klub” Pendrek, Marchello, Adnan i Suicidal.

Album je podijeljen u četiri odlomka zanimljivim skitovima naše operaterke Tram 11 hotlinea, objašnjava Woo o albumu.

Pričamo o društvenim nesuglasicama, razgolićujemo političku scenu i sve njene aktere i poltrone, upozoravamo na mnoge bolesti društva i pojedinaca, razotkrivamo lažne vođe, lažne mesije i jednoumlje medijske pa i kulturne scene, pričamo o kvartovskim preživljavanjima, reperskoj bahatosti i očuvanju hip hop kulture, ljubavnim nedoumicama, izazovima društvenih mreža, a i o ne svijetloj budućnosti u kojoj smo zapleli, dodao je.

Uglavnom, radimo sve što smo radili na našim albumima do sada, negativno pretvaramo u pozitivno. Ovo je još jedan dokument vremena iz kuhinje Tram 11″, naglašava.

Čim je počela priča o stvaranju novog Tram materijala, ideje su počele kapati kao da se nismo ni razišli. Tako smo u nekoliko mjeseci imali popis od 22-23 stvari, počeli birati beatove, pisati refrene i tekstove, nadovezao se Target.

Inače, paralelno s albumom izlazi i spot za pjesmu “Fali nam (malo Gengsta)” koji je režirao Danijel Tipura Tipi.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije