Taekwondo klub Cro Star: 19 godina postojanja

Mostarski Taekwondo klub Cro Star kreće u drugi dio sezone s 19. rođendanom kluba. Nakon kratkog ljetnog raspusta treninzi opet počinju u ponedjeljak, 16. kolovoza, a u klubu će se obilježiti 19 godina postojanja kluba.

Iz kluba posebno ističu njihovu popularnu grupu Taekwondo klinci, koja je namijenjena za one najmlađe, za djecu uzrasta od 4 do 6 godina. Ovaj program zadovoljava osnovne dječje potrebe za igrom, kretanjem i druženjem. Na ovaj način utječe se na skladan rast i razvoj mladog dječijeg organizma kojem je podražaj ovakvog tipa neophodan.

„U našoj dvorani imamo jako veliki broj rekvizita, koje koristimo u radu s djecom ovog uzrasta. Djeca se zabavljaju, a u biti unaprijeđuju svoje sposobnosti, a svi znamo da na taj način djeca najbolje uče.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Ostali članovi (uzrast osnovne i srednje škole i fakulteta) treniraju u različitim grupama, koje su podijeljene po starosti, ali i po tome jesu li sportaši ili rekreativci.

„Sportaši naravno treniraju više, i njihov trening se ne može usporediti s treninzima rekreativaca. Oni treniraju svaki dan osim nedjelje, i drago nam je što smo u prvom dijelu sezone ipak imali 5 turnira na kojima smo osvojili oko 150 medalja.“ dodala je trenerica Klaudia Marić.

Pored taekwondo-a u klubu postoji i rekreacija za odrasle. Roditelji kluba imaju mogućnost treniranja u istom terminu kad i njihovo dijete, no ova grupa nije samo za roditelje nego i za sve one, koji žele učiniti nešto dobro za svoje zdravlje.

Klupska dvorana je na Rudniku, klupski profili su na društvenim mrežama a klub ima i svoju web stranicu. Klupski prostor nudi različite treninge u 3 izvrsno opremljene dvorane, i u ovih 19 godina postojanja Taekwondo klub Cro Star se može pohvaliti stalnim poboljšanjem uvjeta, ali i jako velikim brojem medalja i pehara.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije