Sutra u Mostaru tradicionalna manifestacija “Dan narcisa”

U srijedu 29.3.2023. godine  s početkom u 11h iSpred TC Mepas Mall održat će se tradicionalna manifestacija Dan narcisa pod sloganom JEDAN NARCIS – JEDAN ŽIVOT.

Dan narcisa je samo jedan dan u godini kada se naglašeno govori o raku dojke ,a ujedno je i prilika da se pruži podrška svim  ženama oboljelim od ove zloćudne bolesti.

Važno je svakodnevno raditi na edukaciji žena i prosvijećivati ih o važnosti redovitih pregleda.

Rak nažalost nije nešto što možemo spriječiti ili prevenirati,ali možemo  ga na vrijeme otkriti i tada je u velikom broju slučajeva izlječiv.

Upravo zato je važno govoriti o važnosti pregleda koji imaju veliku ulogu u očuvanju zdravlja i na važnost aktivnije brige o vlastitom zdravlju kao najvećem bogatstvu.

Žene koje su preboljele rak danas upućuju nsžanu poruku  o važnosti pregleda i brige o zdravlju  i da nikada ne smijemo zaboraviti da je rak izlječiv ukoliko se otkrije na vrijeme.

Pozivamo Vas da nam se pridružite ispred TC Mepas Mall  i date potporu ,jer samo zajednička suradnja i medjusobna podrška mogu pridonijeti na dizanju svijesti javnosti o obolijevanju od malignih bolesti.       

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije