‘Start Me Up High school’: Finalne prezentacije ovog vikenda

Internacionalni Burch Univerzitet već petu godinu za redom u suradnji s Asocijacijom srednjoškolaca u Bosni i  Hercegovini organizira natjecanje iz oblasti poduzetništva pod nazivom “Start Me Up High school”. 

Cilj natjecanja je pružiti srednjoškolcima znanje iz oblasti poduzetništva kroz program edukacije koji uključuje niz  radionica i aktivnosti, ali i priliku da se takmiče i stečeno znanje primijene u praksi. Najbolje ideje će biti nagrađene i  studenti će dobiti punu podršku prilikom implementacije i razvijanja prve verzije proizvoda i usluga kroz Burch Start-Up inkubator i stipendiju za dodiplomske studije na Internacionalnom Burch Univerzitetu. 

Ovogodišnji koncept natjecanja održava se u tri modula tijekom siječnja i veljače, kroz koje srednjoškolci imaju priliku osjetiti proces razvijanja ideje. Zajedno učimo kako kreirati ideju, formirati kvalitetne timove, razviti koncept ideje te na  kraju dobiti funkcionalan prototip. Do sada, kroz naše programe prošlo je više od 400 srednjoškolaca, sa preko 80 biznis ideja. 

Treći modul natjecanja ili završni dio našeg programa, održava se u periodu 11-13. veljače na Internacionalnom Burch Univerzitetu, gdje ćemo ugostiti sedam najboljih timova iz prva dva modula, koji su se plasirali kao najbolji u  konkurenciji od preko sto prijavljenih srednjoškolaca iz cijele države.  

Finalne prezentacije natjecatelja planirane su u nedjelju, 13. veljače, od 12:00 sati.

Ovaj dio natjecanja se službeno otvara u petak, 11. veljače, u 15:00 sati.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije