Širokobriježanin prvu profesionalnu pobjedu posvetio herojskom Vukovaru

Širokobriježanin Marko Kraljević u svojoj prvoj profesionalnoj borbi u disciplini full contact svladao je Peju Guberca iz Švicarske u kategoriji do 86 kilograma u okviru Steko’s Fight Night 2022.

Steko’s Fight Night najveći je kickboxing borilački događaj u Njemačkoj čije borbe dosežu milijunsku publiku zaljubljenika u ovaj borilački sport.

U okviru ovogodišnjeg izdanja Steko’s Fight Night održanog 18. studenoga u dvorani Circus Krone u Münchenu gledatelji su mogli uživati u 11 sjajnih borbi u nekoliko različitih disciplina kickboxinga.

U drugoj borbi (3×2 min) večeri Marko Kraljević je silovito krenuo, pokazao se kao agresivan napadač koji je s nekoliko sjajnih udaraca uspio uzdrmati svoga protivnika i tako natjerati suce na brojanje pred kraj prve i druge runde.

Kako se njegova prva profesionalna borba u disciplini full contact održala na dan 31. godišnjice vukovarske tragedije, Marko Kraljević je svoju pobjedu posvetio herojskom Vukovaru i svim hrvatskim braniteljima koji su utkali sebe u borbi za neovisnost Hrvatske.

Marko Kraljević je aktualni internacionalni prvak Njemačke u kickboxingu po WKU organizaciji, a prelaskom pod trenersku palicu obitelji Šteko jednako uspješno počeo se baviti i boksom.

Dvadesetčetverogodišnji Širokobriježanin nakon odrađene borbe i sjajne pobjede zahvalio se Pavlici i Ivanu Šteki, sinu i unuku pokojnog Ivana Šteke koji je 1998. godine pokrenuo Steko’s Fight Night, objavio je Športski savez Grada Širokoga Brijega.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije