Sandra Jelin Kadrić: Knedle i njoke bh.brenda Mama Manufaktura se ručno izrađuju i jako su ukusne!

Mama Manufaktura je novi brend na domaćem tržištu koji će voljeti svi istinski gurmani, ali i oni koji prave tek prve korake u svijetu kulinarstva.

Kompletan proces njihove izrade odvija se ručno, pri izradi se koriste namirnice iz lokalnih domaćinstava iz cijele BiH, nemaju aditive, konzervanse kao ni vještačke boje, a simpatije kupaca dobili su i jer su njihove recepture odobrene od strane nutricionista, prenosi Bonjour.ba.

Uz veliki asortiman, Mama Manufaktura knedle i njoke nalaze mjesto u svakoj kućnoj ostavi, a zahvaljujući činjenici da u njihovoj ponudi možete pronaći i gluten free proizvode, sigurni smo da će postati dio brojnih vaših receptura.

Kako je nastao brend, zašto je tradicija i ručna izrada važna u gastronomiji i koliko se ljubavi krije iza svakog pakiranja Mama Manufaktura proizvoda, otkrili smo u ‘Vijestima plus’ s osnivačicom brenda, Sandrom Jelin Kadrić.

Proizvode brenda Mama Manufaktura možete detaljno istražiti na njihovoj web stranici, a sve novitete pratite na njihovoj Facebook stranici, kao i Instagram profilu.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije