Robert Kurbaša: Dođite na komediju u kojoj duhovitima nije do šale u utorak u Kosaču

Hit komedija Pizza s Krešom gostuje 28. ožujka u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače. Riječ je o komediji koja igra u sklopu Napretkovog tjedna kulture, a koja je nastala po motivima nezavisnog američkog filma s početka 80-ih godina prošlog stoljeća „Moja večera s Andreom“.

Dva stara prijatelja se nađu nakon dugo vremena i počnu pričati o neobičnim stvarima. I dolazi do sukoba mišljenja. Ovom komedijom poručujem da ne gubite nadu, da se sve treba prihvatiti s neke pozitivne strane i preuzeti odgovornost kako bi postali bolji ljudi.“, kazao je Robert Kurbaša – hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

Na pozornici će biti Robert Kurbaša koji postaje televizijski voditelj, a Krešimir Mišak (TV voditelj ) postaje glumac i mlada hrvatska glumica Nika Levak.

U ovom aktualnom kazališnom komadu koji govori o transhumanizaciji društva „na stolu“ će se naći i geostrateška, politička, ekonomska, ali i moralna i etička, religiozna i duhovna previranja.

Ulaznice po cijeni 10 KM, u prodaji na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 18 sati. Sve informacije na broj 063 940 584. Komedija počinje u 20 sati.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije