Razbijanje stereotipa u društvu

Tema predrasuda je vrlo karakteristična za naše područje i naš mentalitet. Svaka predrasuda dolazi iz straha, a strah dolazi iz neznanja. Ako smo svjesni da predrasude postoje, onda možemo i uticati na njih proširivanjem svojih znanja, da budemo tolerantni i da razvijemo širinu svijesti, da bismo mogli prihvatiti ljude koji su drugačiji od nas jer samo znanjem možemo razbijati predrasude kao i stati u kraj koruptivnim radnjama.

O temi ‘Razbijanje stereotipa u društvu’ razgovarali smo s gospodinom Armanom Zalihićem, magistrom novinarstva te društveno aktivnom osobom i u svijetu športa.

Upravo ova tema i navedeni razgovor bi trebali voditi konkretnijem sagledavanju činjenica i samog društvenog stanja. Stereotipi daju sliku stanja koja nije realna pa je samim time pogodna za zlouporabu i na području korupcije.

Poslušajte!

Besplatni mali oglasi

Prodaje se dječji krevet

Prodaje se novi, neotpakiran dječji krevet s madracem. Cijena je 350 KM, a kontakt telefon 063/605-522.

Prodaje se muški haski čistokrvni

Prodaje se muški haski čistokrvni, star tri mjeseca, vakciniran, očišćen od krpelja. Cijena je 400 maraka, a nalzi se...

Izdaje se garsonijera u Mostaru

Izdaje se namještena garsonijera u Mostaru u Ulici kralja Zvonimira (centar grada). Garsonijera je slobodna od 10. studenog,...

Iznajmljuje se dvosoban stan u Ulici hrvatske mladeži

Iznajmljuje se dvosoban stan u Ulici hrvatske mladeži. Sve informacije na brojeve: 063 339 489 ili 063 148...

Prodaje se Mercedes c klasa 2070 cdi

Prodaje se Mercedes c klasa 2070 cdi automatik, registriran cijelu godinu, ima sve 4 nove gume u vrlo dobrom stanju.

Više iz kategorije