PS B-Dance u vašem domu: Promocija novog video spota i službenog YouTube kanala

Plesni studio B-Dance kao prvi predstavnik hip hop kulture na ovim prostorima već petnaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini i sa sobom nosi neprocjenjive zasluge za stvaranje hip hop identiteta u gradu na Neretvi kao i za njegovo vrlo brzo širenje među djecom i mladima. Iza B-Dance–a stoje brojni  uspješni projekti kako domaći tako i inozemni, nastupi na svim važnijim kulturnim i sportskim događajima Grada Mostara kao i odlasci na brojna domaća i međunarodna natjecanja na kojima ostvaruju fantastične rezultate te sa ponosom nose ime natrofejnijeg plesnog kluba u street plesovima.

Da plesni studio B-Dance pomjera granice dokazali su već mnogo puta kroz svoje autorske  pjesme, video spotove, koncerte, mjuzikle, plesne revije i mnoge druge projekte,  a danas nam s posebnim zadovoljstvom predstavljaju  svoj novi video spot  i youtube kanal ps Bdance.

„Video spot sniman je u  Mostaru, a plesači koji su sudjelovali u videu su Kristina Glavina, Marija Ćorić i Petra Banović koje su na zanimljiv i kreativan način predstavile waacking koreografiju pod nazivom „Greased Lighting“. Snimanje i edit za ovaj video kao i veliki broj drugih videa koji se nalaze na našem youtube kanalu potpisuje Boris Zovko koji je odradio vrhunski posao. Budući da je naša misija promocija i unapređenje street plesova među djecom i mladima, ali i kvalitetan glazbeni odgoj kroz vokalno-plesni program B-Stars i Bim Bam glazbenu radionicu, sa tim ciljem nastao je i naš youtube kanala PSBDance da djeci i mladima ponudi kvalitetne, zabavne i edukativne sadržaje i upozna ih sa našim radom. Tako na našem youtube kanalu možete vidjeti veliki broj autorskih plesnih video spotova i autorskih pjesama, vlogova sa svih važnijih nastupa i natjecanja, ali tu je i veliki broj edukativnih materijala namjenjenih za sve uzraste kao i sve one koji rade sa djecom i mladima. Trudimo se zabilježiti i sve važnije događaje koji prate plesnu sezonu kako bi naši članovi imali trajne uspomene  pa stoga volimo reći da plesni studio B-Dance je više od plesa, to je mjesto sretnog odrastanja jer uz nas odrastaju brojene generacije na što smo jako ponosni.“ istaknula je Željka Zovko predsjednica plesnog studija B-Dance.

Uskoro kreću upisi u sve grupe i traju dok se grupe ne popune, pa ukoliko i vi želite biti dio ovog uspješnog plesnog kolektiva pridružite im se.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije