Prijavi se na besplatnu Školu programiranja Plus Ultra za srednjoškolce!

Želiš naučiti programirati? Pohađaš srednju školu? Na pravom si mjestu!

ŠKOLA PROGRAMIRANJA Plus Ultra je ponovo tu!

Ovog septembra Udruženje Plus Ultra s ponosom najavljuje novi ciklus upisa u Školu programiranja Plus Ultra! Inspirirani prethodnim uspjehom, donose nova tri modula i priliku za upis na besplatnu online edukaciju.

Ako si srednjoškolac i želiš naučiti programirati, a nedostaje ti strukturirano znanje, mentorstvo ili ne znaš odakle početi, onda je Škola programiranja Plus Ultra pravo mjesto za tebe! Iskoristi priliku i napravi svoje prve korake u programskom jeziku C.

Prvi modul traje šest tjedana, a počinjemo već 24. rujna. Interaktivna predavanja će se održavati vikendom i trajat će tri sata, dok će se jednom sedmično u večernjim terminima održavati vježbe u trajanju od 90 minuta, tijekom kojih će sudionici uz pomoć tutora rješavati programerske probleme.

Predavanja i vježbe će se održavati po jednom sedmično, te će za uspješno savladavanje gradiva biti potrebno odvojiti minimalno 5 sati sedmično na program škole programiranja. Točne termine vježbi i predavanja će sudionici saznati nakon što budu odabrani i podijeljeni u manje grupe za efikasniji rad.

Prijaviti se možete popunjavanjem forme dostupne na linku! Prijave traju do 19.9.2022. godine do 23:59 sati!

Škola programiranja Plus Ultra je podržana od strane IT kompanije Mistral, koja je prepoznala vrijednost edukacije mladih iz oblasti programiranja i odlučila podržati sudionike ovogodišnje Škole programiranja. Najbolji polaznik može postati korisnik stipendije “Emir Zec”!

Mistral je rezultat istinskog truda i organizacija sa snažnim osjećajem prema lokalnoj zajednici. Okupljaju preko 300 profesionalaca koji rade na izgradnji jake kulture koja omogućava rast. To je ujedno i Mistralova glavna misija koja stavlja ljude na prvo mjesto, jača kulturu povjerenja i slijedi moto “Strast za rast”.

Više informacija možete dobiti slanjem upita na mail info@plusultra.ba ili putem društvenih mreža Udruženja!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije