Predstavljena himna duhovnog pokreta mladih Mi ViDiMo pod nazivom “Vjera, djela, molitva”

Na samom početku druge sezone djelovanja, mladi duhovnog pokreta Mi ViDiMo objavili su svoju himnu, prigodnog naziva – “Vjera, djela, molitva”

Riječ je o velikom glazbenom projektu na kojem je direktno sudjelovalo više od 20 mladih glazbenika s područja dviju hercegovačkih biskupija: Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske, a kako kažu teritorijalnom granicom zakoračili su i u Vrhbosansku nadbiskupiju.

Sudjelovanjem, podrškom, savjetom i na bilo koji drugi način, sudjelovao je veliki broj mladih s područja Mostara, Međugorja, Ljubuškog, Posušja, Stoca i Rame.

Pjesma je za cilj imala okupiti mlade iz cijele Hercegovine kako bi u duhu zajedništva poslali poruku nade i spremnosti na djelovanje sada i u budućnosti ispred.

Autor teksta i glazbe je Emil Bevanda, dok aranžman uz njega potpisuju Josip Drinovac i David Glibo.
Za konačni zvuk himne pobrinuli su se Energy records, DG studio i Josip Joco Vukoja, a sve to je video snimkom popratio Mario Beljo.

“Kada se mladi okupljaju oko Krista i rade na Njegovoj njivi, rad se pretvara u dar!
Himna je plod rada mladih čije riječi ohrabruju i potiču sve ljude da se kroz duhovna i tjelesna djela milosrđa otvore na pomoć potrebnima oko sebe.”, kazao je don Branimir Bevanda, studentski kapelan i povjerenik za mlade. Duhovni pokret mladih “Mi ViDiMo” započeo je sa djelovanjem u prethodnoj akademskoj godini.
Pokret okuplja mlade dviju hercegovačkih biskupija na poučnim tribinama, duhovno meditativnim susretima, kreativnim radionicama, volonterskim i humanitarnim projektima te sportskim susretima.
Kako kažu, njihova glavna zadaća je okupiti mlade u duhu djela i molitve želeći ojačati njihovu vjeru.

Himnu možete poslušati putem Youtube kanala pokreta, a uskoro i na Deezer i Spotify platformama.

https://www.youtube.com/watch?v=Bf1LuWLzj3A&ab_channel=MiViDiMo

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije