Predstava “Oblaković mali” u subotu u Lutkarskom kazalištu

U Lutkarskom kazalištu Mostar sve je i dalje u slavljeničkom tonu.

Nakon sinoćnjeg  svečanog predstavljanja monografije pod imenom „Djetinjstvo koje traje- Lutkarenje, Grad i mi“  koja sadržajno nudi lepršav presjek 70 godina dugog stvaralačkog puta ansambl Lutkarskog kazališta Mostar nastavlja sa redovnim aktivnostima.

Ovoga tjedna na programu kazališta publika će imati priliku pogledati našu novu predstavu Oblaković Mali.

Predstava će se igrati u subotu 26.11. u 11 sati.

 O predstavi:

Predstava ‘Oblaković Mali’ govori o obitelji oblaka, o jednom malom oblaku koji nije mogao kišiti i kojem je obitelj pomogla da ispuni svoju zadaću.

Redateljska  palica predstave pripala je Maji Lučić, doktorice umjetnosti i  profesorice Odsjeka za kazališnu umjetnost u Osijeku, scenograf predstave je  Mario Tomašević, a skladatelj je Petar Eldan.

Oblaković Mali:

Ja sam Mali. Ali sam i mali.

Stalno mi se u glavi pojavljuje pitanje jesam li premali? Može li se za nešto biti premali? Tko je taj koji mi smije reći da sam za nešto premali? Ako ja, mali Mali, vjerujem da sam za nešto premali hoću li to uopće uspjeti? Vjerujem li u tog malog sebe? Vjeruju li i drugi u tog malog mene? Mene malog Malog?

Može li se vjerovati u nekoga i kad je taj netko mali? Mogu li ja vjerovati u sebe iako sam mali? Naravno da da! To može promijeniti ama baš sve! Jer iako sam mali, ja sam Mali! I mogu sve!

Zato, ako imate kraj sebe nekoga tko je mali, pomozite mu da nikad ne pomisli kako je premali. Pokažite mu kako veličina nema nikakve veze sa kišenjem!”

U predstavi igraju Jadranka Popović Miljko, Marta Haubrich, Dino Gluhović, Ana Ljubić, Ivan Nevjestić i Tibor Oreč.

Cijena ulaznice je 4 KM.

Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da svoje mjesto osigurate rezervacijom putem naše web stranice lutkamo.com

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije