Predstava “Oblaković mali” u Lutkarskom kazalištu

U Lutkarskom kazalištu Mostar ovoga tjedna  publika će imati priliku pogledati predstavu Oblaković Mali.

Predstava će se igrati u dva termina, u petak 9.12. u 18 sati i u subotu 10.12. u 11 sati.

 O predstavi

Predstava ‘Oblaković Mali’ govori o obitelji oblaka, o jednom malom oblaku koji nije mogao kišiti i kojem je obitelj pomogla da ispuni svoju zadaću.

Redateljska  palica predstave pripala je Maji Lučić, doktorice umjetnosti i  profesorice Odsjeka za kazališnu umjetnost u Osijeku, scenograf predstave je  Mario Tomašević, a skladatelj je Petar Eldan.

Oblaković Mali:

Ja sam Mali. Ali sam i mali.

Stalno mi se u glavi pojavljuje pitanje jesam li premali? Može li se za nešto biti premali? Tko je taj koji mi smije reći da sam za nešto premali? Ako ja, mali Mali, vjerujem da sam za nešto premali hoću li to uopće uspjeti? Vjerujem li u tog malog sebe? Vjeruju li i drugi u tog malog mene? Mene malog Malog?

Može li se vjerovati u nekoga i kad je taj netko mali? Mogu li ja vjerovati u sebe iako sam mali? Naravno da da! To može promijeniti ama baš sve! Jer iako sam mali, ja sam Mali! I mogu sve!

Zato, ako imate kraj sebe nekoga tko je mali, pomozite mu da nikad ne pomisli kako je premali. Pokažite mu kako veličina nema nikakve veze sa kišenjem!”

U predstavi igraju Jadranka Popović Miljko, Marta Haubrich, Dino Gluhović, Ana Ljubić, Ivan Nevjestić i Tibor Oreč.

Cijena ulaznice je 4 KM.

Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da svoje mjesto osigurate rezervacijom putem naše web stranice lutkamo.com

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništavaPosebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije