POZIV PREDSTAVNICIMA_CAMA LOKALNIH RESURSNIH ORGANIZACIJA U MOSTARU

Poziv za učešće na prezentaciji USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO AA) Mreža za izgradnju mira poziva zainteresirane lokalne resursne organizacije (LRO) s područja Mostara da sudjeluju na prezentaciji i saznaju više o mogućnostima financiranja koje su dostupne putem USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO/AA). Prezentacija će se održati 19. prosinca 2022. godine u Američkom kutku Mostar (Španjolski trg, prostorije Gimnazije Mostar) u Mostaru, s početkom u 11:30h, tokom koje će se prezentirati prethodno pomenuti projekta zainteresiranim LRO-ma.

Svrha LRO/AA je jačanje uloge LRO-a u razvoju lokalnih zajednica povećanjem efikasnosti organizacija, suradnje između LRO i filantropije u lokalnim zajednicama. Mreža za izgradnju mira, u partnerstvu s USAID-om, nastoji da podrži LRO, mobilizira resurse i unaprijedi suradnju s lokalnim vlastima, biznisima i javnošću u rješavanju izazova u razvoju zajednica.

U sklopu ovog projekta, Mreža za izgradnju mira će vršiti distribuciju institucionalnih i operativnih grantova LRO-ima širom Bosne i Hercegovine. Mreža za izgradnju mira će u januaru 2023. godine objaviti poziv za dostavljanje projektnih prijedloga od strane LRO-a. Detaljne informacije o projektu i pozivu će biti predstavljene na prezentaciji 19. prosinca 2022. godine.

Ako imate pitanja, molimo vas da svoja pitanja dostavite putem maila na dajana.celebic@mreza-mira.net (kontakt osoba Dajana Čelebić). Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do 16. decembra 2022. godine do 17h prijavom na link.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije