Povodom pet godina festivala u prodaji je trostruki CD box “CMC 200 Slavonija fest”

Po peti put u Slavonskom Brodu bit će održan CMC 200 Slavonija fest koji će i ove godine okupiti neka od najvećih imena regionalne glazbene scene, kao i mlade bendove vrijedne pažnje. Tim povodom je, naravno, objavljeno prigodno festivalsko izdanje, i to trostruki CD box povodom 5 godina festivala s presjekom svih bendova koji su zasvirali na pozornici u Slavonskom Brodu. Novo festivalsko izdanje nam se opasno bliži i već sljedećeg vikenda Slavonski Brod bit će centar dobre glazbe.

petak, 3. rujna posjetitelje očekuje CMC party u sklopu kojeg će se održati koncerti zabavne glazbe. Publiku će zabavljati DžentlmeniTarapana Band i Učiteljice, a višesatni program zatvorit će koncerti Lidije Bačić Lille i grupe MagazinSubota, 4. rujna rezervirana je za CMC 200 Slavonija fest na kojem će nastupiti Zebas,  KomunaNelaOne Possible OptionLili GeeFluentesBluVinil i Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli. Headlineri festivala su Opća OpasnostAtomsko sklonište i Urban & 4. A kako bi se najbolje pripremili za dvodnevni provod u Slavonskom Brodu Croatia Records je pripremila trostruki CD s ukupno 55 pjesama.

Izdanje  “CMC 200 Slavonija fest” nabavite na našem webshopu i svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 99 kuna.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije