Posveti se svom životu i vlastitom napretku, naruči knjigu Tajna dobrih odluka autorice Andrijane Vučić

Stalno slušamo kako je današnje društvo ubrzano, pod velikim pritiskom i još većim stresom. Slobodnog je vremena sve manje, posla sve više, društvene mreže traže stalnu komunikaciju sa svijetom, a od sve te silne strke, stignemo li ikada zastati i razmisliti o tome tko smo i što smo kao čovjek?

I nemoj dopustiti da te uvjere da nisi normalna. Nisi ni depresivna. Samo si umorna. A za to postoji lijek.  Ne daj se i nastavi dalje.  Smiješ biti umorna i neraspoložena i kasa si sretna i imaš sve u životu.„, piše u knjizi Tajna dobrih odluka.

Andrijana Vučić autorica knjige otkrila nam je: „U knjizi sam napisala istinite priče iz svog života koje mi pomažu da živim smisleniji život. Jedna divna žena mi je rekla da trebam živjeti kao da dajem „poljubac životu“. To mi se jako svidjelo. Moji dani su moji poljupci, a moje priče su zagrljaji. Ako ih ne dijelim, ne živim.  Zato vas sve pozivam da postanete dio ove priče i posjetite Instagram profil poljubac.zivotu.“

Znamo da donošenje odluka i življenje u sadašnjem trenutku s maksimalno uživanja nije lako. Da bi olakšali svoj put naručite knjigu Tajna dobrih odluka na Instagram profilu poljubac.zivota.  

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije