Poslušajte “Ovog Božića” jednu od najromantičnijih pjesama u duetu Josipa Ivankovića i Ane Marie Ćavarušić

Već poznat po ljubavnoj temi u pjesmama, Josip Ivanković vodi se nepresušnim izvorom inspiracije čak i kad je u pitanju božićna pjesma. “Ovog Božića” nastavlja sjajan niz u kojem se mladi i talentirani kantautor trenutno nalazi.

Nakon pjesama”S tobom dišem” i “Stavi usne na usne”, u suradnji s izvrsnom pjevačicom Anom Mariom Ćavarušić donosi nam “Ovog Božića”, možda i najromantičniju božićnu pjesmu do sada.

Balada lakih zimskih nota i toplog ugođaja budi emocije kod slušatelja, a u duhu vremena koje nam upravo dolazi mnogima će brzo postati neizostavni dio repertoara onih pjesama uz koje zamišljeno gledamo bijele pahulje i obrise božićnih lampica.

Glazbu i tekst napisao je Josip Ivanković, aranžman je napravio iznimno talentirani Hrvoje Domazet s kojim Josip već duže surađuje, a pjesmu je zaokružio duet sa sjajnom pjevačicom. Ana Maria Ćavarušić je pobjednica raznih glazbenih festivala, nastupala je i u RTL-ovom showu “Zvijezde – Ljetni hit”, a zajedno s Josipom članica je benda Krivi smjer TG. Pjesmu krasi i videospot koji u režiji Davora Đikića odlično dočarava ljubavnu priču.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije