Pogledajte tko je “Plaćenik” u novoj glazbenoj suradnji grupe Galeria

Nakon glazbenih kolaboracija iz kojih su nastale “Ispod pokrivača” s Tedijem Spalatom, “Slikar s Giulianom te “Ljubav mog ditinjstva” s Alenom Nižetićem grupa Galeria nastavlja uspješan niz. Ovaj put Galeriji se pridružio Goran Karan. “Nova se pjesma, iako nije financijski riješena, zove ‘Plaćenik'”, u šali je poručio Goran, koji se rado odazvao pozivu Galerije.

O pjesmi i spotu
Stihove pjesme potpisuje Denis Batinović, a glazbu Miro Alduk. Na aranžmanu je Miro udružio snage s Janom Ivelićem i Fedorom Boićem. “Pjesma ‘Plaćenik’ naš je četvrti novi singl i spot, a ujedno i najava albuma ‘Galeria & Friends’. Spot je sniman u prekrasnom ambijentu splitskog kluba Plan B u režiji Matka Petrića, a ovoga puta ulogu glavnog vokala preuzeo je fenomenalni Goran Karan”rekao je Miro, gitarist i vokalist Galerije.

A suradnja s Karanom?
O tome kako je bilo raditi s Goranom Karanom, Miro dodaje:“Svi znamo da se radi o vrhunskom pjevaču, međutim moram napomenuti da je uz to i veliki profesionalac. Ne samo da je njegov vokalni doprinos pjesmi velik, nego je pomogao s nekoliko ključnih riječi u tekstu.”

Album u prodaji 25. studenoga
Album obojan zvukom koji spaja pop, rock i jazz s dalmatinskim ugođajem, u prodaji i na streaming platformama naći će se 25. studenoga.
“Plaćenik” je savršena najava glazbene čarolije koja nas čeka, a spot u režiji Matka Petrića vizualno je podcrtao Galerijinu glazbeno-prijateljsku priču.

Niska vrhunskih gostiju
Na albumu su se Galeriji, osim Gorana Karana, Tedija Spalata, Giuliana i Alena Nižetića, pridružili i Hari RončevićPetarDragojevićIvo Jagnjić te Dado Topić. Za kraj, članovi grupe poručuju: “Nadamo se da će se slušateljima svidjeti i ova glazbena suradnja s Karanom!”

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije