Počinje registracija za trku/šetnju za ozdravljenje „Race for the cure“

Udruga Novi Pogled sutra na platou ispred TC Mepas Mall s početkom u 10:00 sati najaviti će početak ovogodišnjih registracija za najveći društveno odgovorni događaj u Bosni i Hercegovini “Race for the cure” čiji je cilj podizanje svijesti u borbi protiv raka dojke u BiH. 

Sudjelovanje u trci/šetnji za ozdravljenje “Race for the Cure” koja će biti održana 3. listopada građani pomažu osobama oboljelim od karcinoma dojke kroz prikupljanje potrebnih sredstava i podizanje svijesti javnosti o ovom oboljenju.

Kroz donacije ili uplatu simbolične registracije od 10KM na platformi www.raceforthecure.eu podižete svijest o karcinomu dojke i doprinosite da se i u ovim teškim vremenima održi tradicionalni događaj u našoj zemlji te nastave brojne aktivnosti prevencije bolesti i podrške oboljelim ženama.

Kompletan iznos od registracija usmjeravamo za mamografske preglede u ruralnim područjima Bosne i Hercegovine kao i za paketiće za svaku novooperiranu ženu.

Online registracija se vrši putem www.raceforthecure.eu, a Vas pozivamo da nam se pridružite na našem događaju i da simbolično zajednički obilježimo početak registracija.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije