Pjesmom “Hrvatsko čudo” Bruno Krajcar opjevao veliki uspjeh naših Vatrenih

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je fantastično treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a čestitke podrške dolaze sa svih strana. Dobre navijačke pjesme su te koje dodatno potpiruju zajedništvo kojim se dičimo i kojem smo svjedočili ovih dana, a “Hrvatsko čudo” je pjesma pisana s puno ponosa i na slavu velikome uspjehu.

Nova pjesma Brune Krajcara posvećena našim nogometašima lako ulazi u uho, a spominje sve članove našega stručnog stožera na ovom svjetskom prvenstvu. Oduševljeni rezultatima i uspjehom, dočekali smo naše brončane reprezentativce kako to njima i priliči, u velikom slavlju u glavnome gradu Hrvatske. Oni su ostvarili čudo koje je opjevao istarski kantautor. Pjesmu prati lyric video nastao u CroRec Video odjelu.

Bruno je autor glazbe i teksta pjesme, aranžman je napravio u suradnji s Maurom Giorgijem, a autore pravog hrvatskog nogometnog čuda zajedno smo gledali na malim ekranima i uživo na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. U ovim danima ponosa i slave poslušajte “Hrvatsko čudo”!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije