Pjesma “Ljubav mog ditinjstva” grupe Galeria i Alena Nižetića koja osvaja baš kao što je i snimljena – od prve!

Splitska grupa Galeria vratili su se s još jednom odličnom glazbenom suradnjom, ovog puta s fantastičnim Alenom Nižetićem i pjesmom “Ljubav mog ditinjstva”
Miro Alduk i Jan Ivelić osnivači splitske pop grupe Galeria albumom “Galeria – Friends” koji uskoro izlazi odlučili su privesti kraju višegodišnju pauzu. Prva pjesma koju su snimali od materijala za taj iščekivani album je upravo „Ljubav mog ditinjstva“ s Alenom Nižetićem koju publika napokon ima priliku čuti. Autor glazbe je Miro Alduk, a stihova Denis Batinović. Za aranžman su se pobrinuli Miro Alduk, Jan Ivelić i Ante Gašpardi. Matko Petrić zaokružio je sve spotom.

Miro Alduk otkriva i jednu zanimljivost o pjesmi:
Ima jedna mala zanimljivost vezana uz pjesmu “Ljubav mog ditinjstva”. Naime, ona je snimljena prva od cijelog materijala i kad je Alen došao u studio otpjevao ovu pjesmu, doslovno je to uspio iz prve, a mene i kolegu Jana Ivelića ostavio u čudu.

Nakon pjesama „Ispod pokrivača“ s Tedijem Spalatom te „Slikar“ s Giulianom koje će se naći na albumu „Galeria – Friends“, ova pjesma nastavlja u sličnom, ali opet jedinstvenom tonu pričajući priču o ljubavi koja traje dugo, još od djetinjstva. Takva se teško slomi. Glas Alena Nižetića romantično prenosi emocije od kojih je sazdana pjesma.

Miro dodaje:

Što reći o Alenu, a da se ne zna. Bez pretjerivanja, radi se o vanserijskom pjevaču iznimnih glasovnih sposobnosti i jako jednostavnoj osobi.

Alen Nižetić o tom je rekao:

Velika mi je čast i zadovoljstvo što su me ovi vrhunski splitski glazbenici pozvali na ovaj projekt. Grupu Galeria znam godinama i drago mi je da sam na albumu otpjevao čak dvije skladbe te da je za ovu izvanrednu pjesmu napravljen i spot. Želim im puno uspjeha i po potrebi rado ću se odazvati na koncertnu promociju ovog odličnog materijala.

Na novom će albumu osim Alena Nižetića pjevati i brojna druga imena kao što su Tedi Spalato, Giuliano, Goran Karan, Hari Rončević, Petar Dragojević, Ivo Jagnjić i Dado Topić. Do njegovog skorog izlaska uživajte u novoj “Ljubav iz ditinjstva”.
Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije