Patricija Vučić: Želim da sve što radim potraje uz Božji blagoslov

Mlada Mostarka Patricija Vučić, talentirana za brojne stvari bila je gošćom na Običnom radiju. Povod našeg razgovora je snimanje covera „Šutnja“ za Mass studio. Pjesmu u originalu izvodi Vanessa Mioč, a glazbu i tekst je napisao fra Marin Karačić.

Patricija otkiva kako je došlo do snimanja u studiju: „Snimanje pjesme „Šutnja“ došlo je zaista spontano, pjesma je legla mom vokalu, jer je duhovna pjesma dio mog svakodnevnog života. Inače, uvijek se osjećam ugodno u studiju, pogotovu kada se radi s profesionalcima“.

Gospođa Vučić, stoji i iza profila #kićeraj na Instagramu profilu s još dvije prijateljice.

Za slušatelje je ispričala kako je uopće nastala ideja za kićerajem: „Ideja #kićeraja se dogodila spontano. Kolegica koja je ujedno i dio tima, kada se udavala, zajedno smo napravile sve potrebno vezano za dekoraciju. Materijal koji smo nabavile za tu priliku bio je dovoljan za pokrenuti mali biznis, odvažile smo se na tu avanturu. Ideja #kićeraja je bila za mladence koji ne pridaju preogromnu pažnju tomu svemu, iako smiješno zvuči, bitno je ne kako će to izgledati nego koliko će to platiti. Jer u vrijeme kada cijene svega skaču, želimo ponuditi mladim ljudima koji stupaju u svijet odraslih da ne moraju odmah ići u inozemstvo zbog novca. Kićeraj je jedna alternativa kada se radi u ukrašavanju i dekoraciji svatova, radimo isključivo s umjetnim cvijećem, a trudimo se najbolje od svega uraditi u dogovoru s mladencima.

Osim dekoracije vjenčanja, u ponudi je i ukrašavanje slatkog stola i pozadina za slikanje na krštenjima, rođendanima, Sv. Krizmama i Pričestima te slično.

Cijeli razgovor Patricije Vučić i Mihaele Milić poslušajte u nastavku!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije