Oproštajna turneja kultne Večernje škole ovaj mjesec stiže u Našice, Šibenik, Zagreb, Mostar i Sarajevo

Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom nastavljaju svoju oproštajnu turneju s predstavom „Posljednja Večernja“ i nakon Našica i Šibenika, 20. travnja stižu i u Zagreb u dvoranu Cibona, koja će biti najveća dvorana u kojoj će zaigrati ova predstava.

Nakon Zagreba, 26. i 27. travnja stižu u Mostar i Sarajevo, gdje će predstava biti izvedena u intimnijim kazališnim prostorima- Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača (Mostar) i BKC (Sarajevo).

Upravo zbog ograničenog kapaciteta ovih dvorana i velikog interesa za oproštajnu turneju kultne Večernje škole Željka Pervana, Mostar je gotovo rasprodan i u prodaji je ostalo još nešto manje od 100 ulaznica koje su dostupne u sustavu kupikartu.ba i na info pultu Mepas Malla- a u Mostaru, priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

I za sarajevsku izvedbu ulaznice se prodaju jako dobro i dostupne su u sustavu kupikartu.ba, platou Skenderije i blagajni BKC-a.

Nema sumnje da je ova urnebesna predstava trenutno najtraženija i najbolja terapija za sve kojima bar na jednu večer treba bijeg od životnih problema i svakodnevice.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije