Općina Centar ima proračun 56 milijuna KM, pozivamo načelnika Srđana Mandića da izdvoji novac za ruksake, knjige i školski pribor za učenike

Općinski odbor SBB-a Centar Sarajevo od načelnika ove općine, gospodina Srđana Mandića traži da žurno ispravi grešku i da nastavi dugogodišnju tradiciju podjele ruksaka, knjiga i školskog pribora učenicima pred polazak u novu školsku godinu.

Ostali smo zatečeni viješću da Općina Centar i načelnik Mandić ove godine, i pored proračuna od 56 milijuna maraka, neće darivati učenike. 

Bez obzira na to tko je personalno i politički ranijih 10 i više godina vodio Općinu Centar, smatramo da je ovaj projekt bio za pohvalu i naši vijećnici su ga uvijek podržavali. 

Stoga su nam potpuno nejasne namjere administracije načelnika Mandića te ga pozivamo da u ovih nekoliko dana, koliko je ostalo do početka nove školske godine, nađe načina da nastavi ovaj tradicionalni projekt, kojim se u značajnoj mjeri pomagalo roditeljima, odnosno građanima koji u suštini i pune budžet.

Novca ima, a niko nema pravo da sebi dozvoli da uzima od djece i da kao Općina ne ulaže u njihovo znanje i napredak naše zajednice.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije