Općina Čelinac tvrdi da nije organizirala koncert povodom Dana općine Čelinac 

Načelnik Čelinca Vlado Gligorić tvrdi da općinska administracija nije organizirala koncert povodom Dana i krsne slave općine Čelinac, na kojem su nastupili Saša Matić, Ana Bekuta, Milica Pavlović, Ivana Selakov i Jovan Perišić.

Odgovor načelnika općine koji tvrdi da općina Čelinac nije organizator proslave povodom Dana općine

TI BIH se obratio općinskoj administraciji s upitom koliko je koštao spomenuti koncert kao i marketinška kampanja njegove promocije koja je uključivala i postavljanje bilborda na više lokacija kojima su građani pozivani na besplatan koncert. 

Ipak, prije besplatnog koncerta glazbenih izvođača, na bini se pojavilo četvero kandidata SNSD-a na predstojećim općim izborima koji su držali govor, pjevali i okupljene građane indirektno pozivali na glasanje što dokazuju i snimci na društvenim mrežama.

TI BIH je upozorio da je ovaj slučaj očigledan primjer zloupotrebe javnog događaja i javnih sredstava za promociju stranaka i kandidata na predstojećim izborima. Ipak općinska administracija tvrdi da nije organizator tako da ostaje nepoznato iz kojih sredstava je koncert financiran. 

Izvor: “Transparency International” u Bosni i Hercegovini

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije