OK BIH nastavio višegodišnju uspješnu suradnju sa Sarajevo osiguranjem

U prostorijama Olimpijskoga komiteta BiH, predsjednik OK BiH Marijan Kvesić i zamjenik direktora podružnice Sarajevo osiguranje Mirza Džambić, potpisali su Sponzorski ugovor uz prisustvo potpredsjednika OK BiH prof.dr Milanka Mučibabića i prof. dr Izeta Rađe.

Sarajevo-osiguranje d.d. Sarajevo je jedna od najvećih osiguravajućih tvrtki na tržištu osiguranja u Bosni i Hercegovini, te kao takva je kontinuiranom podrškom i prisustvom, postala neizostavni dio olimpijske obitelji i Olimpijskoga pokreta u BiH, te svake uspješne sportske aktivnosti.

Odgovornost, profesionalizam i kvalitet rada Sarajevo osiguranja, rezultirali su našim zajedničkim povjerenjem, te podrškom koju Sarajevo osiguranje skoro dva desetljeća pruža našim najboljim sportašima.

Danas je nemoguće zamisliti bilo koje putovanje i nastupe bh. timova i delegacija u organizaciji Olimpijskoga odbora BiH, a da Sarajevo osiguranje nije dio tog projekta sa svojim paketima usluga, sve u cilju stabilnosti i sigurnosti naših sportaša, timova i delegacija“, rekao je predsjednik OK BiH Marijan Kvesić.

Podrška u proteklim godinama govori i to da je Sarajevo osiguranje prepoznao u Olimpijskom komitetu BiH sportsku instituciju vrijednu i dostojnu strateškog partnerstva i suradnje i na tome je OK BiH zahvalan.

G-din Mirza Džambić je rekao:”Veliko mi je zadovoljstvo da je danas upriličeno potpisivanje Ugovora i nastavljanje uspješne suradnje Sarajevo osiguranja i Olimpijskoga komiteta BiH. Sarajevo osiguranje kao društveno odgovorna tvrtka u BiH ponosna je što je već desetljećima dio Olimpijske obitelji i Olimpijskoga komiteta BiH, a sve u cilju stvaranja sigurnijeg i stabilnijeg okruženja za bh. sportaše“.

G-din Džambić je također poželio mnogo sreće i uspjeha bh. timu na predstojećim Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije