Ognjen Gajić: Sudjeluj na Međunarodnoj online konferenciji ‘Franjina ekonomija’ – konferenciji kojoj će prisustvovati i papa Franjo

Uz više od 2.000 sudionika te brojnih zvučnih imena sa svih pet kontinenata, svoju „online“ prisutnost trećeg dana potvrdio je i papa Franjo.

Papa Franjo nedavno je pozvao sve mlade i poduzetne ljude diljem svijeta, bez obzira na vjeru i nacionalnost, da sudjeluju na Međunarodnoj online konferenciji, koja će se održavati u Asizu u Italiji od 19. do 21. studenog.

Detalje same konferencije nam je otkrio gost ‘Vijesti plus’ – Ognjen Gajić – koji je kazao da je cilj konferencije doprijeti do mladih i poduzetnih ljudi, jer su upravo oni pokretači nove ekonomije i pozitivnih društvenih promjena.

Svima koji žele pratiti program, prijenos uživo omogućen je na službenoj mrežnoj stranici www.francescoeconomy.org, YouTube kanalu i na Facebook stranici.

Besplatni mali oglasi

Poklanja se pas mješanac labradora

Poklanja se pas mješanac labradora, prekrasan, umiljat, socijaliziran. Pogodan za djecu, kao i za starije.

Poklanja se belgijsko-hrvatski ovčar

Zbog bolesti u obitelji moramo udomiti psa. Zove se BELLA, ima dvije godine. Ima papire, sterilizirana, čipirana, ima pasoš....

Izdaje se garsonijera u Vukovarskoj ulici

Izdaje se garsonijera u Vukovarskoj ulici, iza City hotela. Prednost imaju zaposlene osobe. Informacije...

Prodaje se stan u Ulici kralja Petra Krešimira IV

Prodaje se stan u Ulici kralja Petra Krešimira 4. na broju 20. Stan je veličine 63 metra kvadratna...

Prodaje se svinja

Prodajem svinju. Broj: 063/410-296.

Više iz kategorije