Od ovog petka u prodaji dvostruki vinil “Vrijeme ljubavi” s najvećim hitovima Parnog valjka

“Vrijeme ljubavi” naziv je nove vinilne kompilacije najvećih hitova jedne od najdugovječnijih rock skupina u nas, Parnog valjka. Na dvostrukom 180-gramskom vinilu, koji će se naći u prodaji od ovoga petka, nalazi se 20 velikih hitova, najvećim dijelom iz faze kada su surađivali s tadašnjim Jugotonom pa sve do danas i dugogodišnje suradnje s Croatia Recordsom.

Kompilaciju otvara pjesma “Samo sjećanja” koja se našla na best of vinilu “Parni valjak” iz 1985. godine objavljenom za Suzy, a uz nju dio albuma “Vrijeme ljubavi” su i hitovi “Godine prolaze”, “Kada me dotakne” ,”Nakon svih godina”, “Jesen u meni”, “Malena”, “Sve još miriše na nju”, “Dođi”, “Molitva”, “Opet se smijem”, “Zastave” i drugi uključujući singl “Ponovo” objavljen nekoliko dana nakon što nas je napustio pjevač Parnog valjka, Aki Rahimovski. Autori i urednici kompilacije su direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac, te radijski voditelj i urednik emisije Music Pub Drugog programa Hrvatskoga radija, Zlatko Turkalj Turki.

Parni valjak je tijekom svoje dugogodišnje karijere stvorio veliki broj hitova obilježivši time jedno određeno diskografsko vrijeme, koje možemo nazvati i vrijeme ljubavi, a pjesme koje su postale dio najnovije vinilne kompilacije mnogima su se urezale u srca i među emocije koje možemo vidjeti na svakom koncertu ovog benda. 

Pjesme s dvostrukog vinila “Vrijeme ljubavi” dostupne su na svim streaming servisima, a od ovoga petka, 16. rujna, fizičko izdanje će biti u prodaji u svim trgovinama Croatia Recordsa

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije