Objavljeno digitalno izdanje Frankinog koncerta za pamćenje

U sklopu 13. CMC festivala Vodice 2021., hrvatska pop zvijezda Franka održala je nezaboravan koncert za sve okupljene na vodičkoj rivi.
U pratnji energičnih plesača i sjajnog benda izvela je svoje najveće hitove od kojih su mnogi nagrađeni nagradama publike poput Najslušanijeg radijskog hitaPop hita godine te Cesarice za hit godine. Sjajnu produkciju, koreografiju i nenadmašnu energiju dodatno je začinila posebna gošća iznenađenja, Sara Jo.

Digitalno izdanje s live snimkama Frankinog koncerta od danas je dostupno na streaming servisima, dok videosnimku koncerta možete pogledati na njezinom službenom YouTube kanalu“Sve dok sanjaš”Ti mi nosiš sreću”Ovaj dan”Prvi osjećaj”S tobom” i Preživjet ću” samo su neki od hitova na ovom izdanju, a koji su Franki osigurali veliku bazu obožavatelja i status pop zvijezde.

Neopisiv osjećaj je dijeliti energiju s publikom! Taj poklon koji dobivamo dok zajednički pjevamo i plešemo željela bih osjetiti svaki dan! Odličnu zabavu i rasplesani tulum za kraj ljeta i početak nove školske godine obećajem vam i u subotu 4. rujna, na koncertu na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma“, rekla je Franka i dodala: “Uz moje ćemo pjesme zaplesati, zagrliti se, možda i poljubiti; u svakom slučaju osjećat ćemo se dobro i uživati!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije