Novi singl Đure Ravenšćaka “Boni i Klajd”

Đuro Ravenšćak, mladi kantautor i producent iz Dugog Sela nakon prva dva singla za Croatiu Records izdaje i svoj treći single, Boni i Klajd, s nadolazećeg debitantskog albuma. Boni i Klajd, ljubavna pjesma, koja svojim modernim rock prizvukom i zaraznim tempom tjera slušatelja na klimanje glavom, nudi novi uvid u Đurin autorski rad te otvara nove mogućnosti za ovog mladog izvođača koji se polako, ali sigurno profilira l na našoj mladoj sceni.

Autor glazbe, teksta i aranžmana je sam Đuro koji je ponovo u suradnji s Krunoslavom Licitarom, iz Red Records studia, stvorio zvuk koji odiše snagom i radiofoničnošću. Uz pomoć Borisa Kapetana na električnim gitarama te Zorana Miloša na bass gitari ušao je u svijet, kako ju vole zvat, tvrđe glazbe.

Video spot za pjesmu snimao je i montirao Denis Radmanić za DigitalCutt produkciju. Video koji nosi poruku zadovoljstva samim sobom unatoč tome kako te drugi vide te bijeg od glasina koji ti govore da krivo radiš i živiš u životu. Denis je briljantno pokazao svoju snimateljsku kvalitetu te se veseli daljnjoj suradnji s Đurom. Spot je dostupan 27. siječnja od 19 sati na Đurinom youtube kanalu.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije