Nova službena web stranica Grada Mostara ima sve veći broj korisnika

Grad Mostar je 16. 3. 2022. godine pustio u rad novu web stranicu koja ima za cilj povećati transparentnost Grada Mostara, svih njegovih odjela i službi.

Stranica je zasnovana na WordPressu, uz prilagodbe izrađene namjenski baš za grad Mostar.

Na razvoju stranice radilo se više od pola godine, a održano je više sastanaka i radionica na kojima su se razmatrala različita rješenja i ideje, definirale korisničke skupine weba, ciljevi.

Zajedno s tvrtkom IT Odjel, koja je izradila web stranicu, zajednički je definirano što koju skupinu korisnika najviše zanima, pa su tako bile pretpostavke da će se mediji i građani interesirati za glavne događaje u gradu, izravnu komunikaciju s gradonačelnikom, komunalna pitanja, obrazaca, različite naknade, stipendije i sl., a poduzetnike će zanimati javni natječaji i nabava, regulacijski planovi i sve potrebne dozvole.

Službena web stranica sada je moderna, intuitivna, lako pregledna i oku ugodna web stranica na kojoj će građani i svi zainteresirani jednostavno pronalaze informacije koje ih zanimaju.

Kako je to zaista tako najbolje pokazuju podaci o posjećenosti web stranice Grada Mostara u posljednjih mjesec dana. Prema istima stranica dnevno bilježi 40 tisuća klikova, a ukupno u mjesec dana više od milijun.

Grad Mostar nastavlja s daljnjom digitalizacijom Grada te sa svim projektima koji će unaprijediti komunikaciju s građanima. Web lokacija službene stranice Grada Mostara je: mostar.ba.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije