Nestlé potiče roditelje i djecu da provedu vrijeme zajedno i sudjeluju u Zdravo! Kuhamo izazovu

Svaki trenutak koji roditelj provede sa svojim djetetom, pokazujući mu toplinu i svu svoju pažnju, ima značajan utjecaj na njihov odnos. Druženje s djecom ne mora biti ograničeno samo na organizirane događaje poput izleta. Roditelji mogu uključiti svoje dijete u gotovo sve kućne poslove, uključujući pripremanje zdravih obroka za obitelj. Ove godine, kompanija Nestlé pokrenula je izazov za roditelje i djecu Zdravo! Kuhamo. Cilj je da djeca i njihovi roditelji zajedno kuhaju i uz sve to provedu kvalitetno vrijeme, kreiraju nove recepte s cjenovno prihvatljivim namirnicama uz odličnu zabavu.

Izazov Zdravo! Kuhamo može biti prva od mnogih kulinarskih avantura na koju će se roditelji uputiti sa svojim mališanima, gdje će naučiti osnove pravilne prehrane ali i da kvalitetna prehrana nije nužno opterećenje za kućni budžet. Osnovni uvjet sudjelovanja u ovom izazovu, koji traje do 18.12.2022., je da ste spremni podijeliti kulinarsku avanturu sa svojim mališanima.

Nestlé u BiH već cijelu jednu deceniju implementira projekt Zdravo!, koji za cilj ima doprinijeti odgoju zdravijih generacija. Izazov Zdravo! Kuhamo je poziv na praktičnu primjenu provjerenih informacija o prehrani i nutricionizmu koje su dostupne na Zdravo! Akademiji. Neki od alata koji su na raspolaganju roditeljima su Zdravo! lista namirnica – vodič za kupovinu namirnica, NutriPorcija – planer jelovnika koji pomaže pri sastavljanje balansiranog obroka i kuharica Zdravo! kuhaj s mnoštvom ideja za zabavna i zdrava jela bogata svim potrebnim nutrijentima. Istovremeno, platforma nudi i jednostavne savjete za uravnotežen razvoj djece kroz zdravu prehranu i aktivnost.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije