Nataša Bekvalac objavila najintimniju pjesmu u karijeri

Nakon velikog ljetnog hita koji je prošle godine izbacila u duetu s Rastom, Nataša Bekvalac vraća se svojim korijenjima. Pop zvijezda objavila je svoju dugo najavljivanu novu pjesmu koja nosi naziv Tajne, za koju ističe da je daleko najintimnija numera koju je otpjevala u karijeri dugoj 22 godine.

Vodeći se rečenicom iz filma Titanik da je srce svake žene neistraženi ocean prepun tajni, Bekvalčeva nam u ovom video ostvarenju baš s Ibice, gdje je po svom priznanju doživjela neke od najljepših trenutaka svog života, poručuje da su njene mračne isto koliko su i sjajne.

Čim sam prvi put čula Tajne znala sam da je to moja pjesma i da će sigurno obilježiti jedan dio moje karijere, ali sam se neko vrijeme bojala da uđem u studio i otpjevam je pošto sam imala utisak da je previše velika za mene. Odlučila sam da je ipak snimim upravo takva, nedovoljno velika i moćna. Zato što je i moja duša takva. Ogromnu zahvalnost dugujem svima koji su mi pomogli da vam otkrijem svoje Tajne jer ništa ne bi bilo izvodljivo bez ljudi koji s mnom nesebično dijele svoje talente,“ kaže Nataša.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije