Nastup vrtićke djece i lutkarska predstava na Adventu u Ljubuškom

Sinoć je na Adventu u Ljubuškom bilo posebno veselo jer je sudjelovao Dječjeg vrtića Ljubuški. Maleni Ljubušaci su imala imati nastup i zapjevati na Adventu. Nakon toga stigao je Djed Božićnjak koji je djeci podijelio prigodne poklone koje je osigurao sponzor DŽAJIĆ COMMERC.

Istu večer u Kulturnom centru, u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak, podružnica Ljubuški izvedena je za djecu predstava Betlehemska crna ovca – Lutkarskog kazališta Mostar. Radi se o predstavi koja je djeci ispričala zanimljivu priču o maloj ovčici Ružici i njezinoj obitelji, o zloj zmiji i o tome kako je Ružica darivala “malo ljudsko janje” koje se tek rodilo. Djeca su uživala u još jednoj od bezbroj priča kojima beskrajan niz ljudi već dva tisućljeća slavi najradosniji dan na kugli zemaljskoj, događaj Rođenja.

“Jedna od najljepših priča Adventa u Ljubuškom ispričana je sinoć. Trg je zaista bio premalen za sve koji su došli poslušati kako su naša djeca kroz pjesmu nagovijestila najradosniji blagdan. Ponosni smo jer smo upotpunili božićno ugođaj našeg Ljubuškog. Posjetio nas je i Djed Božićnjaka s poklonima, te smo uživali u lutkarskoj predstavi Betlehemska crna ovca”, priopćeno je iz Dječjeg vrtića Ljubuški te zahvaljeno HKD Napredak, podružnica Ljubuški, Džajić Commerce, Gradu Ljubuškom i Turističkoj zajednici jer su najmlađe uvrstili u adventska događanja.

Organizatori Adventa u Ljubuškom su Grad Ljubuški, Turistička zajednica Grada Ljubuškog, JP Parkovi Ljubuški i KŠC Ljubuški.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije