Nastavak projekta RamEro: Videospot posvećen majci i domu

RamEro glazbeni trojac kojeg čine Milenko Glibo, David Glibo i Ivan Vlajčić ponovno su nas oduševili svojim novim drugim po redu uratkom.

U razgovoru s njima doznajemo da je njihov glavni cilj zabilježiti narodne napjeve hrvata Hercegovine pa i šire. Radi se o bećarcima koji su svima nama ugodni za slušanje.

Prvi bećarac kojeg su snimili bio je posvećen braniteljima a ovaj drugi posvetili su majci i domu. Kukavica goru razgovara narodni je tekst dok za drugi dio bećarca tekst potpisuje dobro nam poznati tekstopisac Žarko Mađar.

Ljubav prema tradicijskoj glazbi ovi mladi dečki njeguju još od djetinjstva. Svjesni su važnosti tradicijske baštine kojeg na svoj jedinstven način obogate malim primjesama modernog glazbenog stvaralaštva kojim se žele približiti publici različite dobi i uzrasta.

Sve je snimljeno na Blidinju. Mladi i perspektivni snimatelji Moment Catchers Mario i Matea Beljo kroz svoje objektive dočarali su nam ugođaj na poseban način. Pokazali su svu ljepotu i bogatstvo prirode kao i poruku kojeg ovaj bećarac donosi: žudnju, čežnju te važnost doma i domovine.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije