Na Šibenskoj šansoni predstavit će se troje Scardoninih izvođača

U Šibeniku će se 21. kolovoza održati 24. po redu Večeri dalmatinske šansone, poznate kao Šibenska šansona. Festival je to koji ima dugogodišnju tradiciju i koji redovito ugošćuje i Scardonine izvođače. Tako će na pozornicu ove godine doći 4 Tenora, domaći Branimir Bubica i klapa Sebenico i Zadranin Ivan Ive Županović. 

4 TENORA – NOĆAS TE SANJAM MAJKO

Otkako su krenuli s glazbenom karijerom, Tenori redovito nastupaju na Šansoni. Miljenici su publike jer iza sebe imaju već nekoliko nagrada publike, a uspjehu se nadaju i ove godine jer će nastupiti s intimnom i emotivnom pjesmom “Noćas te sanjam majko” koje su autori, kako u šali kažu, peti tenor Goran Karan i pokojni Žare Siriščević. Aranžman je djelo Nikše Bratoša.

BRANIMIR BUBICA I KLAPA SEBENICO – NE DAN MOJU TISNU KALU

Branimir i Sebenico su izvođači za koje Šansona ima posebno mjesto u srcu jer su i sami iz Šibenika. Prošle su godine nastupili s pjesmom “Štorija je stala”, a ovog će ljeta izvesti “Ne dan moju tisnu kalu” koju potpisuju Ante Šarić-Bego, Branimir Bubica i Leo Škaro.

IVAN IVE ŽUPANOVIĆ – EDEN

Ive je ponovno aktivan na glazbenom polju. Ove je godine izdao dvije pjesme, a s trećom i najnovijom “Eden” nastupit će 21. kolovoza na Trgu Republike Hrvatske. Šansona mu je najdraži glazbeni festival, to je već javna tajna, a i drago mu je kad ga znaju usporediti s velikim Oliverom Dragojevićem jer i Ive ima emotivnu hrapavost glasa kojom osvaja srce publike. Za “Eden” su zaslužni Zvonimir Zrilić, Danijela Gašparović i Neno Belan, koji je ujedno aranžer.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije