Mostarski taekwondo klub Cro Star nastavlja nizati fantastične uspjehe

U subotu je u Posušju održan Poskok Kup 2022. na kojem je nastupilo oko 400 natjecatelja. Članovi Cro Stara osvojili su 27 medalja, od toga 9 zlatnih, 8 srebrnih i 10 brončanih medalja. Osvojeno je još i 6 pehara, od toga 3 pehara za titulu najboljeg natjecatelja turnira i 3 pehara za ekipni plasman.

Zlato: Fran Ćavar, Matej Dankić, Matej Šunjić, Niko Krešić (2 zlata), Iva Marinčić, Jelena Ćeško, Petra Bukvić, Jakov Lucović.

Srebro: Gabriel Aleksandar Ćeško, Ivan Skoko, Ivano Ivanković, Jakov Lucović, Josip Bevanda, Iva Marić, Lea Krešić, Iva Marinčić.

Bronca: David Bevanda, Gabriel Aleksandar Ćeško, Slavko Marinčić (2 bronce), Doris Zlomislić, Iva Marić, Jelena Ćeško, Mia Drežnjak, Mia Ivanković, Petra Bukvić.

Titule najboljih natjecatelja turnira:

-najbolji dječak u kicku – Niko Krešić

-najbolji kadet turnira – Matej Dankić

-najbolji vrtićanac turnira – Fran Ćavar

Nije za zanemariti i da je po statistici turnira Niko Krešić 3. najbolji vrtićanac turnira, a Fran Ćavar 4. najbolji vrtićanac turnira i to u konkurenciji oko 30 vrtićanaca. Petra Bukvić je 4. najbolja vrtićanka u konkurenciji oko 20 vrtićanki.

Ekipni plasmani:

-1. mjesto ekipno u kadetima

-1. mjesto ekipno u vrtićancima

-2. mjesto ekipno u kicku

Ekipu u Posušje vodili su treneri Klaudia Marić i Boris Knezović. Turnir je održan u Gradskoj dvorani na 4 borilišta s elektronskom opremom.

„Ekipa je imala više nego odličan nastup. I dalje dominiramo određenim kategorijama što govori o kvaliteti naših natjecatelja. Na svakom turniru osvajamo i ekipne plasmane što je jako važno. U Posušju je nastupila jedna grupa naših početnika, koji su imali izvrstan nastup, tako da ćemo definitivno moći računati na njih i ubuduće. Ovo je bio posljednji turnir u prvom dijelu sezone te sada nastavljamo s našim drugim klupskim aktivnostima.“ rekla je trenerica kluba Klaudia Marić.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije