Mostar: Bonovi za 30 obitelji povodom predstojećeg blagdana Božića

U povodu predstojećeg blagdana Božića Gradska uprava Mostara u srijedu je u Centru za socijalni rad podijelila bonove u iznosu od 200 maraka za 30 socijalno ugroženih obitelji pravoslavne vjeroispovijesti.

Na ovaj način Grad Mostar već 17 godina za redom uljepšava najveće blagdane svojim sugrađanima koji su u stanju socijalne potrebe, priopćeno je iz Gradske uprave. Bonove su korisnicima uručili gradonačelnik Mario Kordić i dopredsjednik Gradskog vijeća Velibor Milivojević. U svom obraćanju, uz prigodne čestitke za Novu godinu i Božić, naglasili su kako će Gradska uprava i Gradsko vijeće u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti nastojati osigurati što je moguće više sredstava i socijalnih projekata koji će biti na korist korisnicima Centra za socijalni rad.

Uz gradonačelnika i dopredsjednika Gradskog vijeća podijeli bonova bila je nazočna i ravnateljica Centra za socijalni rad Mostar Zdravka Marić, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina, načelnik Odjela za društvene djelatnosti Božo Ćorić i šef službe za socijalne i stambene poslove Elvedin Gadara.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije